Handig matras op maat!

Desi-Matrassen-logo

Jij gaat op reis en je moet iets meenemen waar je op kunt slapen. Dan moet je gebruik maken van een luchtbed, maar als je een camper hebt of een caravan dan wil je misschien gebruik maken van een heerlijk matras. Nu is het alleen zo dat de meeste matrassen in een camper of caravan niet heel erg lekker ligt. Dat komt, omdat ze van lage kwaliteit zijn. Daarom is het goed om een matras op maat te hebben. Deze worden op maat gemaakt van de camper of caravan en je krijgt een heerlijke overnachting. Kijk dan zeker in welke soorten de matrassen komen.

Matras op maat

Voordelen

Het hebben van een matras dat op maat wordt gemaakt kent een aantal voordelen. Als jij bijvoorbeeld een kleine kamer hebt waar je een logeerkamer van wilt maken dan moet je er ook een matras kwijt kunnen. Als de kamer te klein is voor een fatsoenlijk matras dan wil je liever een matras op maat. Hierdoor kan er alsnog iemand slapen als dat nodig is. Natuurlijk moet jij er wel rekening mee houden dat je dan ook een bed op maat hebt. Anders is het alsnog best wel lastig om te kunnen slapen op de grond. Gelukkig is een bed op maat maken ook niet zo lastig en kun je die vaak gewoon kopen ergens.

Chauffeur

Als chauffeur heb je natuurlijk ook gewoon recht op een heerlijke nachtrust. Nu is dat misschien lastig, want je bent veel dagen onderweg en een bed past niet goed in de cabine. Gelukkig is daar een oplossing voor bedacht zodat jij als chauffeur alsnog lekker kunt gaan slapen. Door middel van een matras op maat krijg jij alsnog de nachtrust die je nodig gaat hebben. Het bed dat je in de cabine hebt zal dan ook nog nooit zo lekker liggen. Bekijk daarom goed welke soorten matrassen jij in de cabine kunt gaan leggen. Het moet er natuurlijk wel een zijn die jou comfortabel genoeg lijkt en die ook lekker gaat liggen.

Soorten

Als je denkt dat een matras alleen maar in een rechthoekige vorm komt dan heb je het fout. Matrassen komen in verschillende vormen en maten. Zo heb je bijvoorbeeld een matras dat noem je een frans matras. Dit houd in dat er een ronde hoek in zit. Deze hoek kan ook een grote hoek zijn in het matras. Deze is voor speciale bedden gemaakt. Zoals de naam het al zegt komt het matras oorspronkelijk uit Frankrijk. Een matras op maat is dan ook zeker mogelijk in een van deze vormen. Het moet je natuurlijk wel passen en je moet het wel lekker vinden liggen. Proberen kan natuurlijk nooit kwaad.